nybanenr
Nyheder
Fokus på låsning og liste over industriinformationsoverførsel BOZZYS interne nye dynamik

KRAV TIL LOCKOUT OG TAGOUT

2023-02-212

Når nogle personer er autoriseret til at udføre den samme opgave, skal hver medarbejder gennemføre sin egen lockout- og tagout-proces i stedet for andre.

Giv aldrig andre tilladelse til at fjerne din lockout-enhed.
Betjen kun den enhed, der er blevet låst med sikkerhedslås.
Når du skifter, må du ikke vilkårligt opsige den originale lockout-enhedsliste, før transportpersonalet er i overensstemmelse med kravene i lockout-tagouten, og fjern derefter den oprindelige lockout eller tagout.Samtidig skal det nye bærepersonale bekræfte, at LOTO er sikker og pålidelig før brug.
Lad aldrig din sikkerhed stole på andres LOTO, husk altid, brug din sikkerhedslockout og beskyt dig selv.
Brug den korrekte lockout, så find varen i kataloget i henhold til den aktuelle situation.
Sørg for, at sikkerhedslåsen er i stand til at modstå det miljø, den er placeret i, såsom støvet, fugtigt og så videre.
Sikkerhedslockout og sikkerhedstagout bør kombineres i brug og kan ikke erstatte hinanden.
Siden 2. +anuary, 1990, når som helst maskineri og udstyr ændres, eftersyn, omstøbning eller fornyer, selv installere
nyt maskineri og udstyr til maskinerne og udstyret, energiisoleringsanordningen og udstyret bør være designet til at passe til sikkerhedslåsen og tagouten.
Operatører bør teste evnekontrolreglerne mindst en gang om året for at sikre, at standardprocedurerne og -kravene er implementeret.De autoriserede medarbejdere udfører regelmæssigt eftersyn, frem for at det personale, der udfører energikontrolregler, udfører test.
Hvis der er mulighed for, at lagringen af ​​energi skal spares for at nå det farlige niveau.Det bør fortsætte med at blive verificeret, repareret eller vedligeholdt energikilden, indtil faren ikke eksisterer.
Når eksternt vedligeholdelsespersonale deltager i vedligeholdelsesaktiviteterne inden for tilladelsen, skal operatørerne og de eksterne operatører informere hinanden om lockout- eller tagout-regler.